Waarom kiezen voor VIVENDI OUTSOURCING-diensten voor uw logistieke projecten?

Bij VIVENDI OUTSOURCING begrijpen we de uitdagingen waarmee westerse logistieke bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om personeelstekorten.

Of het nu gaat om magazijnwerkzaamheden, het hanteren van vorkheftrucks, het besturen van vrachtwagens, logistieke coördinatie of supply chain management, we kunnen westerse logistieke bedrijven in contact brengen met professionals die over de vereiste vaardigheden beschikken.

Hier is hoe VIVENDI Outsourcing kan helpen:

Uitgebreide talentenpool
Werving en selectie
  • Uitgebreide talentenpool: we hebben toegang tot een enorme talentenpool van Oost-Europese werknemers die beschikken over de vaardigheden en ervaring die vereist zijn in de logistieke sector.
  •  Werving en selectie: Ons team voert grondige wervings- en selectieprocessen uit om ervoor te zorgen dat we de juiste werknemers matchen met de specifieke behoeften van elk logistiek bedrijf.
  •  Taal- en culturele compatibiliteit: we begrijpen het belang van effectieve communicatie en cultureel begrip in de logistieke sector. Onze Oost-Europese werknemers beheersen vaak meerdere talen, waaronder Engels, en passen zich aan westerse werkomgevingen aan, waardoor de samenwerking met hun collega’s soepel verloopt.
  •  Doorlopende ondersteuning: we bieden doorlopende ondersteuning aan zowel de logistieke bedrijven als de Oost-Europese werknemers tijdens hun engagement. Dit omvat hulp bij administratieve taken, salarisadministratie, het aanpakken van zorgen of problemen die zich kunnen voordoen, en het faciliteren van effectieve communicatie tussen alle betrokken partijen.
  •  Ze kiezen voor VIVENDI OUTSOURCING omdat ze ons geloven